Harjoittelijasta ekstraajaksi ja työntekijäksi

Nuorisokoti Messi on erikoistunut psyykkisesti oireilevien, vaativahoitoisten nuorten psykososiaaliseen kuntoutukseen. Nuoret asuvat nuorisokodissa joko huostaanotettuna tai avohuollon tukitoimin sijoitettuna. Messillä on nuorisokodin lisäksi myös jälkihuoltoa tarjoava yksikkö. Nuorisokoti sijaitsee Haapalahdessa ja jälkihuoltoyksikkö Joensuussa. Messissä työskentelee hoitotyössä 15 sosiaali-, hoito- ja kasvatusalan ammattilaista.

Haemme kahta uutta ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen. Edellytämme sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa ja vähintään yhden vuoden työkokemusta. Kokemus lastensuojelusta tai psykiatrisesta kuntoutuksesta sekä päihdehuollosta katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa nuorten ohjaamista sekä hoitoa, yhteydenpitoa perheisiin nuorten asioissa sekä ruoanlaittoa, lääkehoitoa ja raportointia sähköiseen järjestelmään.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, viihtyisän ja toimivan työympäristön sekä sitoutuneen työtiimin tuen. Pääset vaikuttamaan työskentelytapoihin ja työvuoroihisi. Työpaikkasi voi sijaita joko Joensuussa tai Haapalahdessa.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)